inköp!!

Sorry men kan inte fixa upp bilderna just nu jag får fixa det när jag kommer hem!
blev en skjorta en tröja ett par ridbyxor ridskor och oups ett impulsköp en ridhjälm hehe
även schampo och pälsglans :-)
är super nöjd tack världens bästa mormor för ridkläderna :-D
Tittar på ponnytävlingar och julia sjöqvist från teamhid.devote.se gjorde en jätte fin runda iLAn med mappe :-)
nu blir det att titta ännu mer så orkar inte göra ett ännu längre inlägg men hörs
// maja

Underbara sommar!

Vilken fin somamr vi har!!!.... NOT!
Snart kommer ovädret. Klass 1 varning här jao!
För exakt ett år sedan var det så varmt! Man kunde knappt gå runt i shorts och t-shirt. Nu är det höst.
Och tror inte heller sommaren kommer bli så mycket bättre. 
Fuck 2012!
//Cecilia

Gazbee

Är hemma nu från stallet. Vaknade klockan 3 på eftermiddagen av att pappa väkte mig. Blev att dra direkt till stallet och göra i ordning så nu har jag ätit frukost eller vad man nu ska säga.
Är glad nu! Vi har hittat en lösning på hur vi ska ha våran sjukhage osv. 
Mamma har även pratat med Gazbee's ägare. (Gazbee är en C ponny som jag provred 1 gång som jag skulle träna och tävla och ha henne hemma hos oss men en annan hade tagit boxplatsen så jag skulle inte rida henne) Och ägarna ville jätte gärna att jag skulle rida Gazbee. Och eftersom att det är sommar så går ju hästarna ute förutom om det r för dåligt väder då vi tar in dom och vi känner en som inte alls bor långt ifrån oss som har ett stall som hon aldrig använder nu. Och då skulle vi kanske kunna ställa in Gazbee i den boxen under natten bara om det skulle bli storm osv. Då hon heller itne har någon problem att stå själv. Men vi ska prata med ägaren till stallet och med Gazbee's ägare. Men det finns hopp om att jag kanske ska ta hem henne och rida henne.
En liten print screen från filmen där jag provred henne.
//Cecilia

påväg!

sitter i bilen påväg till tingsryd för att stanna där till söndag, ska bli kul att titta på ponnytävlingarna :-)
tänkte även handla en del på börjes blir ridkläder ridskor pälsglans schampoo till felino :-)
jobbet idag var helt okej är verkligen super nöjd med mitt sommarjobb!! kan tänka mig att jobba där varje dag hehe för er som inte vet var jag jobbar så är det en resturang inne i sölvesborg blåregn heter den!
filmen på min och felinos hoppning får ni när jag kommer hem från tingsryd! statistiken är på topp, skrolla ner lite med så ser ni våran bloppis!! ha det bra !!
//Maja

FIlmen på Prada

här får ni filmen från igår. 60 cm. Igga att jag kommer efter i några språng osv.
Kolla i HD!
//Cecilia 

Nässlor

Nu r jag hemma från stallet. Har gjort i ordning i stallet och myst lite med Gangster. Påvägen hem så gick jag in i sommarhagen och klippte lite nässlor som jag tog med mig hem som just nu ligger på stutsmattan och torkar.  Sen ska Gangster få dom imon. 
.
Till helgen så ska vi börja sätta upp staket till hans sjuk hage. som kommer vara 5x5. Kommer bli att sedalinet får följa med då! Och staketet kommer vara i plankor och starl strömtråd framför. Något säger mig att han kommer vara överlycklig när han får komma ut.
//Cecilia

Lite fler bilder från igår

Här kommer lite fler bilder från igår. Nu ska jag bara fixa filmen så den kommer idag!
//Cecilia

WOW!!!!

Jädrans nu rasslade det till i besöks statistiken! känns att bloggen är tillbaka!
 
Många har nog glömt att läsa under där på till salu grejer då många frågar om man kan få det billigare, JA det kan man som sagt står billigare vid snabb affär, men kom med ett prisförslag så kan vi diskutera det då :)
 
Nu ska jag ut och hoppa min fina ponny skrutt så hörs senare bilder och filmer kommer!
Denna banan som sagt var ;)
 
 
// Maja :)

Svar till anonym

Du undrade om man kunde få sadlen billigare så är allt billigare vid snabb affär så smsa mig 0706066678
//Maja

Bilder från idag

Hej! Nu är jag tillbaks igen! Idag har jag ridit en pay and jump på Prada. Det fick bli 60 & 70 då det är första gången jag hopapr bana med henne. Men nästa gång får det bli högre! I 60 så var vi felfria. Hon var jätte fin, vi fick inget kanin hopp eller korsgalopp. I 70 så visste hon var hon skulle och så var hon ännu mer taggad så vi rev ett hinder och fick ett kanninhopp på det sista. Men jag är jätte nöjd med henne! Här kommer bilder från iadg. Film kommer senare. Och fler bilder om ni kommenterar bra!
//Cecilia

nytt och fräsht

Fixat lite nytt och fräsht på bloggen, ändarde även lite i designen då hela wrappen va skev ^^ så bloggen i sig är större, så headern får plats, större text på överskrifterna så man seeeer dom, kommentarslänkarna ligger nu under överskriften och inte ingeggad i en reklamskylt som skevade sig och så är headern ny och placerad rätt :)
 
och maja och cilla! när ni laddar upp bilder nu så får 700 plats på pricken så blir bilderna större :) gött va??
 
mig finner ni på
dv: Runfree
blogg: www.lifeasnico.blogg.se
Tack för mig ^^
 
 
bild uppladdad i 700

TILL SALU!!

Har lite grejer till salu!
 
Ett par quick out nypris ca 850:- mitt pris 400:- använder dom inte längre då jag rider med lättviktsstigbyglar nu så dom bara ligger hemma tycker det är synd med tanke på att dom är fina och såpass dyra!
 
En Jacson täckväst storlek M väldigt liten i storleken då jag har S i vanliga fall! knappt använd och bara hänger hemma! 150:-
 
Pessoa schabrak, den tjocka modellen blått använt ca 2-3 ggr är som nytt och bara ligger hemma då jag inte gillar att det är så tjockt. nypris ca 700-800:- mitt pris 300:-
 
Sadel thorowgood, 16 tums svart allround modell skön att rida i men passar inte min ponny, mellanvid med extra ''fiskben'' till. Mycket fint skick och har hängt i uppvärmd sadelkammare hela tiden, 1000:-
 
fler bilder och info kan skickas :) allt är billigare vid snabb affär, lägg ett bud vettja så kan vi diskutera priset då ! :)
 
hör av er på mejl till [email protected] eller smsa/ring Maja 0706066678 :)
 
// Maja
 

bättre..

här får ni bättre bilder på de jag la upp innan, laddade upp dom i för stort format..
 
// Maja
 
vill du ha en länkning? länka oss så länkar vi dig!

Dagen med stort D..

Dagen med stort D, nja inte riktigt men en bra dag har det varit :D
 
09.00 upp och rida min skitgris, red honom med gummiband då han behöver lite extra stöd ibland! Gick väldigt bra, han fjantade dock extremt mycket på väg till ''ridbanan'' men han fick lugna ner sig till slut, i alla fall travade mycket på 8 volter för att få honom mjuk och ställbar i båda varven samt mycket avsaktningar,boxturn och skänkelvkning! Han är extra rolig att rida när han arbetar på så bra :D Hade även 2 trav bommar framme, funkade super bra då han ibland behöver tänka lite på att inte springa iväg direkt efter hinder/bommar, han var riktigt avslappnad idag! red väldigt mycket volter just runt hindrerna som stod där också, även det en bra övning!
Galopparbetet funkade också väldigt bra! han är lite stelare i vänstersidan och starkare där så jobbigare att rida i det varvet då han oftast försöker springa iväg med huvudet uppåt men idag på slutet formade han sig riktigt bra och stannade kvar i handen!
När jag kom hem hoppade jag in i duschem och sedan vidare till jobbet, är helt nöjd med mitt sommarjobb, börjar 12.00 och slutar ca 16.00! grymt bra arbetstider!
Sen träffade jag min fina pojkvän, och nu sitter jag här, hade varit grymt skönt med ett varmt bad medans det regnar ute, alltså svensk sommar... SUCK!
 
Onsdag tänkte jag hoppa lite hemma här kommer en liten skiss på banan jag tänkte.. ursäkta  kvalitén på dessa bilderna men jag är inte så bra på det där med paint ;)
Jaja nu ska jag titta på en film sen sova! Godnatt!
// Maja
ps, släng in en kommentar om övningarna, tex vad ni tycker om dom, kritik osv :)

Sommar!!

Tjenix, har inte uppdaterat så bra men tänkte slänga in lite sommarbilder på mig, laget, och jag tillsammans med min ponnyskrutt!
Släng gärna in en kommentar
!
Min ponnyskrutt är inte så bra på att ha öronen framåt just när kameran åker fram hehe! men ja här fick ni lite bilder, min ponny har lite sommarvila just nu så tränar inte denna eller nästa vecka utan bara barbackaridning+skogsridning+ bete :)
Släng in en kommentar vettja!

// Maja

Mysko

Ni tycker säkert att det är helt mysko med alla dessa konstiga ''test'' inlägg som jag gör men håller på att försöka fixa den sak just nu.
//Cecilia

TEST

TEST

Tävling!



Lilla ponnyskrutten var duktig idag! första klassen var vi felfria i, kändes hur bra som helst, dock tjurade han på framhoppningen och stanna några gånger bara för att testa mig då han fått göra så på de senaste tävlingarna, jag blev förbannad då han bara fjanta, väl inne på banan insåg han att jag inte skulle ge mig utan när vi hade hoppat första hindret bara släppte det, de flöt på riktigt bra gick jämnt och fint med andra ord en super runda!
andra klassen var han taggad till 1000 då han stimmat upp sig i transporten, han gick bra på framhoppningen ett misstag som resulterade i en lite krasch i oxern men vafan gjorde inget utan hoppade den igen utan tvekan! inne på banan var han lite väl framåt och tyckte vi skulle ha omhoppningsfart i grunden vilket resulterade i 3 nerslag men är jätte nöjd det viktigaste just nu är att felino ska vara framåt och ha sin bjudning och vilja hoppa så jag är jätte nöjd då vi inte hade något stopp :D

är med detta nöjd efter tävlingsdagen!! :)
snart kommer tävlingen där du kan vinna ett pessoa schabrak så håll utkik ;)

// Maja

TAGGAR!!

Taggar inför midsommarcupen i hässleholm imorgon! ska hoppa LD och LC tror cecilia ska följa med och då blir det film om ni vill se?
blev väldigt glad när jag kollade genom mina täcken till hästarna och hittade ett splitternytt täcke till och med prislappen satt kvar det var med hals och magplatta! grymt snyggt svalt och skyddar mot flugor alltså perfa till felino :D

för övrigt har jag gått ut nian idag! kändes konstigt att veta att man inte ska tillbaka till den skolan mera :/ men ja rätt skönt att ha gått ut grundskolan nu väntar bara gymnasiet!

blev även att rida den hära pinglan! Amigo! provade henne lite på graman och det gillade hon verkligen, väldigt arbetsvillig och slappnade av ovanligt mycket var som att rida en annan häst än hur hon brukar vara! :D
nu ska jag ut och ta in felino sen in till snapphanarna och rida honom sen ska han få bada stackars powni han hatar det x)

jaja ha det bra, lägger upp bild på täcket och ett skumt schampo jag har köpt till felino seriöst det är knall blått ;O

// Maja

 g

Filmen

Här är filmen från 3 gången jag red Prada
//Cecilia

Dagen igår

Han inte skriva något igår då hela mitt internet dampade som vanligt.
I alla fall. Tänkte berätta lite om det med Prada.
Jag rider ju ett halvblod sto som heter Prada åt Sara just nu. Senare (när vet jag inte men inte så jätte länge till) så kommer Sara börja rida henne. Egentligen så var det så att Gangster är ju skadad så vi undrade om vi fick hjälpa till att rida in hennes ena unghäst Kind of magic (Maggan) Som är bara är uppsutten 10 gånger och travad 2. Men efter första gången jag red så slängde hon mycket med huvet så vi kollade munen på henne och det visade sig att det var en vargtand som dom nu har dragit ut så jag ska rida henne senare när allt i munnen har läkt. Och då undrade Sara om jag ville rida hennes ena halvblod och det ville jag ju gärna. Hon har ståt väldigt länge så hon har inte så bra kondis eller något sånt just nu. Så jag håller på att få upp henne i form just nu.
Red henne igår. Kan säga att det gick super! Hon lyssnade bra på mig även om hon var lite pigg. Vi körde lydnad och kavaletti. I slutat blev det att jag hoppade ett hinder några gånger som låg på över 80. Var super nöjd med henne. Det går bättre och bättre för varje dag!
Fet häst+dålig kondis+ varm dag= Dålig kombenation!
Har inga bilder på Prada men har en film som kommer snart.
//Cecilia
Kind of Magic

Tillbaka!

Hej! Nu är jag tillbaka! Det har hänt mycket nu när jag inte har varit aktiv här. Gangter har varit skadad i över 1 månad och ska till veterinären imon. Jag hjälper till att rida in en unponny och hjälper till att rida hennes häst också. Kommer skriva mer om det senare i ett annat inlägg. För nu ska jag till Sara (hon som äger hästarna) och rida hennes häst.
//Cecilia

ANMÄLAN!

Tänkte anmäla till lillagubbencupen i vimmerby 3-5 augusti!
fredagen: LD uppvärmningsklass typ sen första klassen i lilla rundan LC
lördag: andra klassen i lilla rundan även där LCsöndagen: tredje klassen i lilla rundan LC
är på grus och det kan passa mig och felino!

här har ni bättre bild på hur han såg ut då
såhär såg han ut för ca ett år sedan:

och nu ser han ut såhär:

dd

en viss skillnad eller vad tycker ni?

// Maja


Vet ni vad?

Jo alltså jag var ute och red en sväng nu på kvällen och insåg hur lyckligt lottad jag faktiskt är!
Många flickors dröm är att ha en egen häst, jag har 2! det är min vardag och man tänker inte på hur speciellt det egentligen är, jag kommer fortfarande ihåg hur avundsjuk jag var på alla som hade egen ponny när jag red på ridskolan, nu tycker jag nästan det är konstigt om man som hästtjej inte har egen häst... fy vad bortskämda vi med hästar egentligen är!
Hur startade din ridkarriär och hur ser du på det hela?
jag vet iallafall att man inte ska klaga, jag insåg vad jag faktiskt höll på att kasta bort för ett tag sedan!
Hade en sådan där upplevelse idag ni vet en sådan man bara ser på film? red när solen började gå ner, felino stod med spetsade öron höll huvudet högt och man bara står där och kollar och små pratar med hästen och dom nickar precis som dom håller med!
ja jag hoppas ni tyckte det var värt tiden att läsa detta inlägget!
nu ska jag krypa ner i sängen och krya på mig då jag åkt på en jävla förkyllning! så godnatt! taggar sista veckan i skolan nu! + midsommarcupen i hässleholm på lördag!


tänkte även höra om vad ni tycker om felino förändring!


NU
( dålig bild men ja ni ser ju lite iallafall)

// Maja

Hej igen!

Hejsan, jag och Cilla har tagit beslutet att börja blogga igen, jag har inte haft orken att blogga nu medans min ponny som ni många vet har varit till salu under en liten period, jag kommer till varför strax, jo vi tänkte starta upp bloggen igen och har redan bloggtävlingar på G bland annat har du snart möjligheten att vinna ett pessoa schabrak!

men ja det var lite kort om vad som kommer hända här!

nu till varför min ponny varit till salu...
det är inte som många tror att jag skulle sluta rida/fel på felino eller vad ni nu har trott! har haft lite bråk hemma inom familjen och kommer inte gå in mer i detalj! men bara så ni vet han skulle inte säljas för att det var några problem med honom utan bråk hemma! annonsen är borttagen och ponnyn ska stanna hos oss, så nu har jag gjort klart det för er.

tänkte visa några bilder från senaste tävlingen :)


här har ni lite bilder :)
hoppas ni fortsätter följa bloggens nystart! vi hörs! // Maja


RSS 2.0