Aww GULLIG!

har fått en jätte gullig film av en. Tack så mycket!
//Cecilia


Sparkad och ont i handen

Sitter på mitt rum. Har nyss ätit och är jätte tröt. Har lite ont i min högerhand som är typ helt sabbad.
(En timme senare)
Var dutig och släkte en timme.
Men i alla fall. Idag så var jag ju med Moa. När vi skulle ta in hästarna från sommarhagen som är brevid vägen så tog jag Wille. Vi kom precis utanför och då får Wille damp. Tar ett skutt frammot, sparkar mig och min hand håller åt grimskaftet så sen när han drar ut den så får jag en stor blåsa. Wille springer ute på vägen (som tur var körde knappt några bilar) Ut på en liten åker och sprang runt i full galopp. Vi fick verkligen inte tag på honom. Moa gick in med Sessan (den andra hästen) in i hagen och Wille kom in i hagen i full galopp. Som tur var så skadade han sig inte. Och inte jag heller men det var lite läskigt.
Men nu är min höger han sabbad typ. På tummen har jag ju råkat skära mig med en skrevmejsel. På långfingret har jag en blåsa. Råkade kröra skruvmejslen i handen. Det blev inget sår men det gör ont.
//Cecilia

Fish

Nu sitter jag i bilen på väg till min djupfrysta fisk Moa. Kommer komma ett inlägg senare. Ska även fota Moa lite så lite bilder kommer senare.
//Cecilia


Hur lyckas jag?

Hur lyckas jag? Varje gång jag gör något så råkar jag skära mig på något. Nu när vi tvättade snösulorna så råkade jag trycka lite för hårt med en skruvmejsel så jag skärde mig på tummen. Gör riktigt ont i mitten av handen där spetsen tryckte men det blev inget sår där. Bara ett 2 cm långt sträck under tumnaglen. Jag lyckas ALLTID skära mig på något. Så typiskt!
Men snösulorna blev rena i alla fall! Nu ska dom torka sen blir det att smörja in dom i matolja så dom inte stelnar så kan vi använda dom en gång till.
Dom är lite sönder i kanten men det går endå.
//Cecilia


Tvätt

Ska snart tväta Gangsters vintersulor.
Snösulor är någon svart sak som man sätter på samtidigt om man skor hästen. Den gör så att hästarna inte kan få styltor. FUnkar super bra! Vår hovslagare sa att om vi tvätade dom och smörjde in dom så kunde vi använda dom en gång till.
Idag ska jag också..... Rida Gangster. Sen ska jag......JAG HAR INGEN ANNING! Kommer typ tråka resten av dagen.
Föresten är det sista anmälningsdatumet idag till DV-Träffen. Anmäl dig HÄR!
En bild på en snösula.
//Cecilia


Videoinlägg?

Jag funderar lite. Om jag skulle göra ett videoinlägg. Är det något speciellt ni vill se? Eller något annat?
Kom gärna med ideér. Annars tror jag att jag struntar i det då jag endå inte har något att säga.
//Cecilia


GRYMT :D






ff
GRYMT!!!! :)))))

bröder?

dd
allvarligt? man kan tro att dom här killarna är bröder :) jag och cilla brukar skritta så nära varandra att vi byter stigbygel och dom bryr sig inte :P haha mysigast var när gangster kom in i ridhuset och felino stod där gangster hälsade genom att gnägga lite smått hihi fina killar det där!hh

film från första tävlingen med felino och senaste tävlingen kommer upp på bloggen senare när cillas pappa tittat färdigt på en match hon får ladda upp den jag är så oteknisk så det finns inte haha :)
jaja börjar känna mig lite bättre nu :)

// Maja
ps är det bara jag som tycker ganster ser mycket större ut än felino?
g

ARG

Nu skulle jag äta pizza. Och vad händer då? Jo då har jag bestält en kalsone. All ost låg på en sida och på andra sidan lågg all skinka och tomat. Jag är så arg nu! Den blev inte alls god. Fy skäms på er Valje pizzeria! Fast ni lär väll endå bara stanna lika länge som dom andra. 1 år typ.
//Cecilia

orkar inte...

orkar inte uppdatera sorry, sjuk åkte hem från skolan somna och sov i fem timmar behövdes!
saknar min pojk skulle träffat honom idag men nja feber osv inget vidare roligt så vi får ses imorgon om jag känner mig bättre men ja febern lagt sig och känner mig redan piggare :)
jag ska försöka göra ett bra inlägg senare ikväll men har lite bloggtorka så vi får se:)
förslag?

// Maja

Hur ska detta gå?

Först och främst så vill jag bara säga en sak.
DET ÄR PÅSKLOV!

Nu ska det bli roligt och se hur detta kommer gå. Ska rida ut på Gangster idag i skogen. Första gången på månader. Har inte ridit i skogen på så länge för att han har börjat bli farlig och för att det har varit så dåligt nu under vinter. Jag har bara ridit på åkern när rjag har ridit ut och nu har dom gödslat så det går inte att rida där längre.
Men undra hur det kommer gå idag. Hoppas han sköter sig i skogen idag. Önska mig lycka till!
//Cecilia


Draw something

Alla addar mig på draw something.
Ceciliafantenberg
//Cecilia

kommentarer..

Tjena!

fick frågan var jag hittat den sidan med bikinisarna och klänningen,
f
http://upbrand.se

helt sjukt fina grejer där och bra priser!

Julia är du nöjd med din bikini? :)

Jaja nog om det,
är precis hemkommen från min underbara pojkvän efter en kväll med massor mys och film :)
ponnyn fick vila idag, ska rida imorgon tänkte med graman måste få ett bra markarbetspass och behöver det extra stödet..!
lördag blir det med rida sen träffa honey, tips på bra bomövningar??
är trött och ont i halsen så nu tänkte jag krypa ner i min säng och titta lite på big brother sen sova sista dagen imorgon innan påsklovet :) härligt!

// Maja

ps. fick tillbaka nationella NO provet idag nöjd då jag hade ett poäng ifrån VG fattar ni?? jag som tycker jag inte förstår NO fick en poäng ifrån VG nöjd? JA!

HAHAHA

HAHHAHAHHA! Dog nyss! Ni MÅSTE lyssna!
//Cecilia

Jump

Haloj! Jag står och lagar makaroner. Gick inte så lyckat. Glömde skurva ner powerknappen. Så allt vatten kokade över osv men det gick bra. Ska snart dra till stallet då det är träning i dag.
//Cecilia


Första gången,

Jahapp hemma från träningen nu då :) gick ganska bra hoppade riktig kombination idag med honom för första gången :) kändes bra hihi :) nu kan jag inte uppdatera mycket mer men ska duscha nu och ledsen men imorgon hinner jag verkligen inte uppdatera :(

tänkte bara slänga in denna bilden fan vad snygga bikinier och klänningen är! vill beställa? JA!
dd
f
r

VILL HA! mamma snälla? ;)

// Maja

Isabella

Mohaha jag har brytit mig in på deras blogg! >:D Mohahaha . . .

eller? no i don't ;) jag ska gästblogga :D

Kan bäretta lite om mig själv:

Jag heter Isabella och är 17 år. Jag har 2 ponnysar. Jag tävlar i hoppnign L;A L,B SM. Jag har själv ingen blogg för det pallar jag inte. Isf med någon annan! Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva för jag är sämst på att berätta saker om mig själv . . .
Besök gärna min DV: @ horsespot

bli vän! :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FORTSÄTT ATT LÄSA DENNA BLOGG, DEN ÄR GRYM! :D

HÅLL NU UTKIK!

Ja som sagt vinnaren var Elina andersson STORT grattis till dig, filmen dimper snart ner i brevlådan!

Nu får ni hålla utkik efter fler tävlingar och frågestunder här på bloggen vi har snart nytt på G :D

Ja skola idag helt okej, nu blir det strax träna med ponnyskrutten! hoppträning står på schemat taggad :)

Statistiken är grym, eller ja med andra ord NI är grymma! :)

kan inte lova men tror det blir film och bilder från hoppträningen ikväll får se :)

Nu måste jag ut och borsta min smutsiga ponny så ha det bra // Maja

laget får stå för bilden! laget!

den omgången slutade vi fyra av fjorton lag helt super nöjda! nästa gång satsar vi på topp tre eller hur tjejor!!

H/D Flagg schabrak

Här kommer en hiss/diss. Denna gången hissar och dissar jag flagg schabrak.

DISS
Jag vill ta och dissa dessa england schabrak. Ja det kanske är lite fina men om jag har fattat det rätt så or vi väll i sverige? Vi bor väll endå inte i england? Så jag skulle nog inte vilja ha ett sånt schabrak

HISS
Jag vill ta och hissa dessa sverige schabrak. Jag hade nog hellre viljat ha ett sånt med sveriges flagga än med englands flagga.
Tog kanske inte den finaste bilden men jag hittade int någon annan.
Vad tycker ni om flagg schabrak? Villken skulle ni vilja ha?
//Cecilia

Tävlingen

Här kommer filmen från tävlingen i söndags. Ni fick den med lag klassen. Då det såg rättså dåligt ut i förklassen då jag inte red frammot så han fick massa konstiga hopp men här får ni lagklassen.
//Cecilia


Vinter snart?

har hört att det ska komma snö i helgen. Hoppas verkligen inte det! Vill verkligen inte ha snö nu.
Jag är hemma och hållre på att ladda upp filmen från i helgen när jag tävlade. Så den kommer komma snart. En hiss/diss håller jag på att komma på vad jag ska skriva om sen ska Maja hjoppträna ikväll och idag ska hon träna tidigare än vanligt så kanse det kommer lite bilder. Vi får se.
//Cecilia


Idag kommer

Tröt och ska snart gå till bussen. Idag är det ingen träning. Kommer inlägg om igår. Kanske en hiss/diss. Filmer från tävlingen i helgen och lite annat. Hoppas ni fortfarande följer oss efter den dagen vi han inte uppdatera så mycket.
//Cecilia


Tack mamma!

Åh! Tack så mycket mamma! Även om hon riktigt hatar dom och dom är så dålig kvalite enligt henne så köpte hon ett par till mig i färgen röd.
Är glad nu!
//Cecilia

Svar på frågestunden

Här kommer filmen ned svar på frågestunden och vinnaren av tävlingen.
Jag (Cecilia) ser ut som jag har sätt ett spöke men  det är väll atagligen för vi hade nyss kommit hem från träningen och vi var tvungna att ta om 5 gånger minst tror jag?
Men ni komemr i alla fall garva ihjäl er då. Tro mig!
//Maja & Cecilia

Skogen

Här kommer bilderna från lördags. Blevi nte jätte många då minneskortet dampar så jag har fått tagit print screen på bilderna och sparat dom. Därför är dom kanske i sämmre kvalite med.
//Cecilia








My everything


OJOJOJ!

Hejsan,
förlåt att varken jag eller Cilla har uppdaterat vi har haft mycket att göra och igår var vi på badhuset, först åkte vi till bromölla badhus och skulle bada där men det var simskola x) sen körde min snälla mamma oss till valje istället så vi badade där:) var riktigt härligt :)
Ikväll kommer videoinlägget på bloggen så glöm inte att kolla då :D jag och cilla ska träna idag tillsammans för pia sohl, tänkte rida utan varken gummiband eller gramanen idag ...

nu har jag en fråga till er ! :)

rider ni med väst hela tiden? varför/varför inte?

själv rider jag utan västen för det mesta förutom när jag hopptränar, kom på mig själv med att sitta och hoppa utan den häromdagen fyfyfy vad slarvig jag är !!! jag rider aldrig utan hjälm eller jo där ljög jag x) min lilla ponny rider jag utan hjälm hemma vet inte varför men litar på honom så och ja jag vet jag borde rida med den vad som helst kan hända hehe!
men ja jag rider mest utan väst!

släng in en kommentar!

vi avslöjar även vinnaren av filmen idag så ni har fram tills lite i åtta på er att anmäla er :)

Frågestunden fortsätter här på bloggen!

klicka HÄR
Glöm inte tävlingen!!
klicka HÄR


// Maja


Tid?

Förlåt! Har inte någon tid. Direkt efter skolan var det utvecklingsamtal och efter det kom Maja och så stack vi och badade. Linda glömde såklart minneskortet men nu har hon packat ner det så jag får det imon. videoinlägg kommer imon om Maja kan komma hit ikväll. Måste bli bättre på att uppdatera
//Cecilia


Glömt?

Ni har väll inte glömtfrågestunden på bloggen?
Klicka HÄR
//Cecilila

Imorgon

Duktig Linda!
Fick minneskortet av Linda idag. På den fanns alla bilder på mig och Gangster som Linda tog i lödes. Det ända var att hon tog fel minneskort. Så hon kommer ge mig rätt minneskort imon i skolan och så kommer bilderna direkt när jag kommer hem.
//Cecilia


Sommar och sol

Undebart!
Är hemma och har ju tävlat idag. Och nu ligger jag på stutsmattan, lysnnar på musik. Komer nog aldrig mer använda hörlurar på datan när jag är på datan. Får stötar av den hela tiden.
Tävlingen idag gick bra.
I förklassen som var LB så gick vi felfritt. Jag är inte helt nöjd då jag inte red så mycket så han fick massa konstiga hopp men det gick okej.
I lagklassen så stannade Hanna ut sig. Jag gick felfritt. Och Gangster hoppade super!
Sara gick felfritt och sen hängde allt på Emmy. Hon var den alldra alldra sista ryttaren och vi började lära oss omhoppningbanan för att kunna den om Emmy gick felfritt och det brukar nästan alltid gå super för Emmy.
Och vad händer? Jo såklart river hon näst sista hnidret. Lite surt.. Men det var bara 3 lag till omhoppning och vi slutade 4. Så vi är ju endå nöjda!
Filmer kommer ssenare när jag har laddat upp dom.
Bildbomb frå igår kommer med så ha koll nu!
//Cecilia


Min förebild,

Kom på en grej att skriva om, min förebild!
dd
Hon heter Emma thörnberg, världens bästa kusin och djurvän! har nog aldrig sett en människa ha så bra kontakt med djuren som hon, har även fått min envishet från henne hehe :)
Emma ställer alltid upp för mig, jag kan säga att om jag så varit dum i huvudet och hittat på en massa skit vet ni vem som aldrig har sagt: ge dig nu för fan! det är hon, hon lyssnar alltid och vet vad man menar, tillbaka till djuren, nu ska vi se här om jag får med alla! Hon har en travare, Anelka Bob, en häst som hade en skada som Emma tog hand om och nu går han på travet för sista året, hon har även Mistral en STOR maffig häst hihi :) sen har hon lilla sammi och till sist Mira! Mira är fölet som ska gå på travet :) 
 just det helliano, en travare emma ska få ordning på, kan säga att ingen utmaning är för svår för henne i allafall inte när det gäller djur!
Emma är alltid lika possitiv hon bor på en stor gård med sina djur isak (emmas son)! emma är pålitlig envis och vacker på alla sätt och vis, ja vad mer kan man säga än att hon är helt enkelt bäst,

Jadu emma fler skulle vara som dig :)<3

// Maja

VAFAN?!!!

muffin2

Nu kanske ni undrar varför i hela friden lägger hon upp något sånt på en hästblogg jo det ska jag tala om för er! Jag har bloggtorka, ingenting att skriva om... så det fick bli detta:)
recept:

  • 2 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • 100 g smält smör
    hehe ja häromdagen baka jag muffins, hade inget att göra och ja då brukar jag baka hehe :) allt från pizza till muffins osv...
  • 1222
    gårdagen var riktigt härlig dock hann jag inte uppdatera sorry :(
    och i fredags solade jag hihi fuskar lite innan sommaren genom att sola solarie :)
    ja just det en sak till som gjorde skolan i fredags till den sämsta dagen någonsin! jo.. vi började med prov 08.10 och sen hade vi prov till 14.30!! detta provet var helt meningslöst, vi får inte veta resultat utan då måste man greja med internet och skit, sen påverkar det inte betygen och lärarna får inte se det på 1.5 år :O HELT JÄVLA MENINGSLÖST!
    jaja... idag så ska jag rida min fina ponny han fick vila igår, sen blir det in på US möte, annars får vi se vad dagen bjuder på!

    Tänkte skriva om min förebild sen och det vill ni bara INTE missa tro mig!

    // Maja


    Tävling imon

    Har nog kanske glömt att säga det. Men jag ska tävla imon. Lad div I.
    Vi får väll hoppas det går bra. Linda skulle skicka bilderna mne tror hon har somnat då hon inte svarar på sms, fb, dv.....
    Bilderna kommer imon då.
    Ett lycka till?
    //Cecilia


    Schabrak

    Har jätte tråkigt nu! Ingen att skriva om eller något så här kommer bilder på mina schabrak.
    Det är ett schabrak som inte är med och det är göteborg horse show schabraket som jag köpte förra året
    //Cecilia

    Mitt tävlings schabrak


    Agria schabrak
    Showmaster schabrak
    Sveland schabrak

    Någor schabrak
    (det ser mycket skitigare och fulare ut på bild än i verkligeheten)

    Något scharbak

    Något schabrak

    Kingsland schabrak
    Något schabrak

    Något schabrak

    Kingsland schabrak

    HV Polo schabrak

    HV Polo schabrak

    Showmaster schabrak



    sorry men jag hinner verkligen inte uppdat...

    sorry men jag hinner verkligen inte uppdatera bloggen idag :-( jag lovar att göra ett intressant inlägg senare :-) // Maja


    Stackars min fot

    Nu har jag kommit hem från stallet. Linda  har fotat mig och Gangster idag. Bilder kommer ikväll när hon skickar dom. Får se om hon skickar någon nu eller om hon gör det ikväll.
    I alla fall så gör det skit ont i min fot!
    Gangster blev rädd för något eller så var jag så klantig att jag gick typ på honom. Och jag ahde bara Convers på mig och Gangster frampade på sidan av fotet och jag har fortfarande ont. Den har börjat svullna lite och kommer nog vara lite blå imon.
    Men nu ska vi inte leka fotbollspelare och pyla för det minsta!
    //Cecilia


    Morgon

    Nu har jag nyss ätit och ska byta om och dra till stallet  för Linda ska ju fota mig och Gangster idag.
    Bilder kommer kanske senare.
    Flörlåt för att det inte kom någon hiss/diss. Har ingeet att skriva om så ni kan ju gärna tipsa vad jag ska skriva om.
    //Cecilia

    BILDER

    Det blir bilder imon. Vill ni se bilder? Hur många vill ni se?
    //Cecilia


    Lollo och jag

    Här är filmen på mig och Lollo när vi damapr i skogen.
    //Cecilia


    Bästa fredagen

    Bättre kan det nästan inte bli. Har ridit i detta underbara väder. Red på åkern och han var jätte lungn och stack inte. Jag var varken för varm eller för kall. Allt var perfekt. Äntligen så är våren här. Nu har vintern försvunnit.
    Här får ni också en film från när jag red på åkern för några veckor sedan då våren hade börjat komma
    //Cecilia

    Åkern

    Nu blir det att dra till stallet och rida Gangster pojk nu. Kommer nog bli att rida på åkern. Imon ska jag se om jag kanske ska va med Lollo och hon fotar mig och Gangster lite i skogen imon.
    Vill ni se bilder isåfall??
    Kommer även upp videon när jag och Lollo dampar i skogen.
    //Cecilia



    Läskigt!!

    Han inte skriva så mycket igår. Men tänkte skriva om träningen. Vi hade lite fys träning igår. Tränade lite om hoppningsvängar och Gangster gick jätte fint. Hopapde allt utan problem eller något. Men sen är det en i våran grupp som hade en häst på foder som hon kanske skulle köpa (säger inga namn.) Och hon hade hoppat den ltie och den hade varit jätte snäll men den var helt galen på träningen och skulle få av flickan. Den gick ingen stans och i slutet började ögonen rulla på hästen så hon var tvungen hoppa av. Det var riktigt läskigt! Hästen hade ingen respekt för varken människa eller häst och sprang bara övre en. Tur att dom abra hade den på foder.
    //Cecilia

    OntOntOntOnt ONT!!! körde ju som sagt kond...

    OntOntOntOnt ONT!!! körde ju som sagt konditionsträning ned felino igår kan säga att han älskade att få komma ut och galoppera långa sträckor i lagom fart öronen framåt hela tiden:-) grymt härligt väder igår med perfekt för ett sånt träningspass! dock har jag ONT i mina ben idag! träningsvärk då jag hade jockeyläder igår för att både träna styrka och är härligare att galoppera så enligt mig :-) ja har haft prov nu och ska sitta här ett tag till:) //maja


    MUMMA

    mums

    Laddar inför prov imorgon
    så godnatt!
    underbart med gotte på prov
    :D
    // Maja

    Dom som tagit mig dit jag är idag!

    Okej nu ska jag berätta om mina gamla/nuvarande ponnyer! Jag har inte haft så jätte många utan tillräckligt!
    Vi börjar från början,

    Sköthäst/Min egen,
    jag red en shetlandsponny vid namn tiffany, jag hade henne som min egen och hon lärde mig massor, hon lärde mig tex att det var mjukt att landa i rabbatten haha ;) hon var en liten shettis som hade många år i bagaget, vi hoppade småhinder inte större än ca 30cm, hon var den som tog mig igenom min första tävling, knatteklass i mörrum på den stora gräsbanan, vi gick omkull på framhoppningen men gav oss inte slutade med 5 stopp men som sagt kul hade vi! :D
    jag har ingen bild på denna fina flicka tyvärr hon lever bara kvar i mina minnen... jag hade hoppats på att återse henne en dag men vart i landet hon finns om hon nu finns vet jag inte :(

    Så till nästa steg,
    kingeling

    King Of Vasahuset

    Här har ni mannen som gjort mig till den jag är idag, :')
    ni kanske undrar vad som hände med honom?
    då ska jag berätta,
    vi köpte honom när han var sjutton, jag var nio år gammal och hade haft honom som foderhäst ett litet tag :) vi levde livet tillsammans glädjetårar och sorgtårar... men ja, han var den ponny som ställt upp mest för mig av de hästar jag haft!
    Vi hoppade LD och LC startade även en LB men jag var höjdrädd så vi höll oss på en lagom nivå,
    åren började gå och det märktes på lilla king, eller ja han var pigg men hans ben höll inte... det blev skadan spatt, vi sprutade honom och han gick att ridas men vi började titta oss omkring efter en c-ponny, king blev sämre och sämre och när han började tappa hullet och kunde inte fälla pälsen hade han fått kuschings syndrom stavning??
    vi beslutade oss för att låta honom somna in, tårarna rinner än idag när jag skriver detta, han fick en fin avslutning på sitt liv, det avslutades på en grön stor äng med mulen fullt tuggandes i en morotshög.
    Vila i frid min fina gosse du var/är fortfarande mitt allt. <3

    fina du!

    Nästa level!
    Dags för c-ponny, under tiden vi hade king köpte vi även denna skönhet,
    en riktigt snygg ponny enligt mig, jag fastnade för honom direkt! han tog mitt hjärta och vet ni? det har han kvar!
    Han var min kämpe trotts att han hade ont kämpade han,
    vi hittade honom i Ryd, jag provred och var fast, vi åkte och provred ännu en gång då hade jag oturen att han bocka av mig och gav mig en mörbultad kropp och hjärnskakning!
    Men vi trodde verkligen på denna ponnyn, så vi köpte honom!
    Vi kämpade på men det stämde inte, han var skadad... glidledsinflamation... vi fick beskedet att han inte skulle leva vidare... jag minns fortfarande dagen när transporten rullade iväg för sista gången med dig i.. ännu fler tårar nu... usch!
    Han var en av ponnysarna som lärt mig rida!
    tack min fina vän! <3

    dd

    CELLAVIE!

    här har ni min vackra dam!
    Då går vi över till nästa c-ponny!

    När vi avlivat Luke köpte vi denna damen!.
    En tjej som gått LA som kunde ta mig till toppen kände vi, vi tävlade och allt var super bra tills efter en träning för ****** , hennes mun var sönder, ena vargtanden var sprucken och hon fick ha bett på det...ja i allafall vi drog ut tanden trodde vi! tandläkaren som gjorde detta på henne gjorde det inte ordentligt så halva tanden var kvar i tandköttet men då var allt försent jag var nästan förstor och ja skulle ha d-ponny så vi sålde henne till en flicka i västerås dom tog ut en riktig tandläkare som ordnade munnen på henne och allt har blivit jätte bra mellan Moa ( den nya ryttaren) och cella :) Jag går och tänker varje dag, tänk om tanden blivit riktigt fixad då hade vi aldrig sålt henne tror jag...
    Tack du cella bella bus för alla fina minnen du gett mig jag kommer och hälsar på dig på påsklovet ! <3

    mm

    Min buse, mitt barn, mitt ALLT!
    Kavat!

    Tjaaaa var ska vi börja, när vi avlivat king köpte vi denna busen, han blev ett projekt i sig, han gick knappt att fånga i hagen och hade massor trams för sig, nu stegrar han på kommando och när han rids gör han skänkelvikning, han är nu under inkörning och det är mitt nya projekt med honom :) jag älskar hans små bus och jag kan säga så mycket som att han har varit inne i vårat hus hehe :)
    vår lilla bebis helt enkelt!
    Du gör mig hel lille gossen!

    nnn

    Sist men absolut inte minst!
    Felino
    Kungen med stort K

    Var ska vi börja, jag fastnade när jag kom upp på dig, det enda jag tänkte var jag ska ha denna ponnyn!
    vi tävlar lite smått och skyndar långsamt!
    hoppat 130 med mig helt sjukt högt om man frågar lilla mig som varit höjdrädd!
    skriver inte mer om honom nu då jag uppdaterar om honom var dag :)

    har ni frågor om mina hästar?
    fine fråga på :D

    // Maja

    Bulldog

    Jag har tänkt på en sak. Att alla kan göra en bulldog utan att behöva någon hund. Ni behöver
    *Stekpanna
    *En korv
    *Några ben och lite sånt.
    Steg 1. Ni tar och trycker ihop korven så den blir inte så lång. Den kommer bli välldigt kurvig och så.
    Steg 2. Ni tar och sätter på ben, ögon, nos och lite sånt. Kanske något hjärta. En svans, ta lite saker ni hittar bara.
    Steg 3. För att få det perfekta platt huvet så tar ni en stekpanna och smäller den rakt i annsiktet så är det platt och fint.
    Sen är ni klara! Nu har ni en egen liten bulldog. Jag tycker dom är rätt lika även om jag är dålig på att rita. Eller vad säger ni?
    (Inget elakt menat mot er som har sånna hundar. Ta inte illa upp!)
    //Cecilia

    Ännu en ponny på rymmen....

    .( ursäkta kvalitén! )
    Jahapp då fick man en mindre hjärtattack, nej men nästan i allafall...
    hade precis ridit färdigt min fina ponny, körde konditionsträning idag samlad lite framåt galopp och jag i jockeyläder, kan säga att jag hade spagetthi ben när jag hoppade av haha :)
    jaja, skulle ta ut felino ur hagen, kavat var också där så jag stängde dom två översta linorna, mellanrummet mellan marken och linan är ca 50-60cm, jag tog in felino och tränsade av sen hörde jag galoppljud, FAN kavat var lös! fick panik öppnade hans boxdörr och hoppades på att han skulle springa in där, min första tanke var E22! vi bor precis intill och jag fick panik tänk om han hade sprungit upp på vägen! jaja han fortsatte mot trädgården och stanna för att ( detta låter så fjantigt ) lukta på några blommor haha jag tog chansen tog ett språng och fick tag i manen på honom! han var fast!
    ush tänk om han hade sprungit upp på vägen ochh blivit påkörd...
    jaja slutade bra denna gången!

    Ska uppdatera senare ikväll om mina gammla ponnyer så håll utkik efter 9 tiden!

    // Maja

    Så sant

    Så himla sant
    //Cecilia

    Bildlektion.... Har bildlektion... och gör...

    2012-03-22_11_02 (MMS)

    Bildlektion.... Har bildlektion... och gör ingenting då vi har vikarie och jag är klar med uppgiften... sen blir det mat, fisk ÄCKLIGT... jaja följer med Ida bort till Extra :-) jag kommer uppdatera via mobilen ikväll och förmodligen i morgon kommer jag uppdatera genom att skriva om mina förra ponnyer och vad som hände med dom... ni får inte glömma tävlingen och frågestunden ju fler frågor desto längre videoinlägg så kom igen nu! :-) // Maja


    Söt sak

    Haha är i skolan och ska skriva om ugglor.
    //Cecilia

    Så nu kan jag blogga från mobilen :-) hmm ...

    Så nu kan jag blogga från mobilen :-) hmm försöker få upp filmen från träningen men lyckas inte så bra... jag får se om jag hinner uppdatera ikväll :-) nu ska jag in på lektion så kan inte skriva mera:-) vill ni ha inlägg om mina förra ponnysar och varför vi sålde/avlivade dom? släng in en kommentar då :-) // Maja


    Torsdag morgon

    Nu har jag nyss ätit frukost och jag hinner faktiskt göra ett inlägg nu. Steg upp lite extra tidigt.
    Idag ska jag hoppträna ikväll, såklart så står bloggen på schemat med.
    Och ni har väll itne glömt frågestunden. Ju fler frågor desto roligare videoinlägg.
    Så klicka HÄR!
    //Cecilia


    Nu slutar jag..

    TVIVLA PÅ MIG SJÄLV :-D
    idag på träningen insåg jag, jag är inte det minsta rädd för att hoppa längre, ja jag var hopprädd innan men nu har jag börjat om från början med min nya superfina ponny felino!
    hoppar lagom högt och skyndar långsamt, min tränare tar det steg för steg nu så inget går fel :)

    haha smile bitch smile !! :))
    smile smile
    pöss
    ignorera mig är ni snälla haha :)

    Som ni säkert förstår gick träningen bra :), nu ska jag hoppa in i duschen ta en alvedon och gå och lägga mig med min bästa vän veteboten... :)
    imorgon ska jag till skolan sen hem rida och ja får se om jag hinner uppdatera bloggen imorgon :) (Y)

    godnatt // Maja

    ps, ni är grymma besökare!

    Dolly IV

    Det är många som undrar vem Dolly är. Är det min förra ponny eller vad? Vad hände med henne?
    Så jag täntke skriva om henne nu.
    Den 28 april (dagen efter min födelsedag) åkte vi och provred Dolly. Dirket när vi såg henne blir vi kära i henne. Hon var undebar att rida och hoppa. Vi bestämde dirket att vi skulle ha henne. Den 1 maj åkte vi och hemtade henne. Alla sa att hon var lika vaker som en sago häst. Och det var hon.
    Vi tävlade några pay & jump och några lokala. Hon stannade alltid på hinder nummer 3 i LC. Men det gick bra efter några månader. Vi gick felfritt massa LC:er och tränade LB. Allt var så perfekt.
    Efter ett tag började hon stanna och vi upptäcket att hon var halt. Då hade jag nog haft henne i 2 - 2 och ett halvt år tror jag. Vi sprutade 2 gånger för kotledsinflammation och uppteäckte senare att det var Borelia. Vi skrittade och travade i ett några några veckor sen blev hon bra.
    Vi fortsatte tävla LC och vi startade i 3 LB  och gick inte ferlfritt någon. Hon kändes inte som samma häst. Inte lika pigg och glad. Tillslut en gång när jag skulle rida hoppstigen i skogen så var jag tvungen att skänkla på henne för att hon inte skulle bryta av och då visste jag att något var fel. Hon brukade ALLTID stick med mig på den stigen. Jag ringde hem till mamma och vi åkte upp till veterinären nästa dag. Han konstaterade att hon hade en ligament skada. Antagligen trampat snett i hagen. Björn vår veterinär trodde inte att hon skulle bli bra men vi försökte. jag skrittade och travade i en halvtimme. Vi höll väll på så i ett  år nästan. Jag var nära på att sluta med hästar då jag blev sjukt tröt på det. Både jag och Dolly var deppig under den perioden. Vi försökte och försökte men en dag sa Björn att detta komerm aldrig gå.
    Vi ville sälja henne som avleshäst för hon var bara 13 år. Och hon älskade verkligen föl. Så vi triangelmärkade henne och sålde henne. Våran kompis kände en som ville avla på welshar och hon älskade Dolly direkt. Vi började seminera henne och Sara (hennes nya ägare) betalade för det men hon tog sig aldirig. Hon beteäckte henne med Minotarus. Året efter så köpte hon henne. Jag hade nog aldrig gråtit så mycket om då men jag visste hon skulle få det bra, Hon tog sig inte på sommaren där heller och Dolly och Saras andra welsh åkte upp till Saras mamma uppe nästan i dalarna för hon hade inte tillräckligt med boxplats men dom höll på att bygga ett nytt stsall. När Dolyl var där uppe så var det två flickor som stod och borstade Dolly. Och bara Dolly. Dom sa att hon var lika snäll, söt och vacker som en sago häst. senare när Sara var klar med stallet så kom Dolly tillbaks igen. Dolly tog inte sig då heller igen. Och det hade gått 2 och ett halvt år men Dolyl tog sig aldrig. Hon kunde inte bli med föl så Sara kunde inte ha en häst som bara stod och åt pengar. Så hon beslöt att ta bort Dolly. När mamma sa det så satt jag bara och grät i mitt rum. Åt inte på 1 dag tror jag. Jag satt bara och grät. Livet var inte rättvist. Jag trodde itne att det var sant.
    3 oktober 2011 på förmiddagen försvann du. Du lämnade oss med sorg. Jag saknar henne och kommer alltid göra. Kommer aldrig hitta någon som henne.
    Vi fick 3 undebara år tillsammans
    * 27 maj -97
    * 3 oktober -11
    //Cecilia







    1.25

    har lvoat länge på DV att ja gskulle lägga upp en film där jag hopapd 1.25 utan häst. Men youtube har inte varit min vän men häst kommer den. Släng gärna in en komentar.
    Dock är mitt rekord 1.35
    //Cecilia

    OBS!


    Frågestunden fortsätter här på bloggen!
    klicka HÄR
    Glöm inte tävlingen!!
    klicka HÄR

    // Maja

    Hoppträning...

    Ska hoppträna ikväll med bästa ponnyn hoppas cilla kommer och fotar :D
    vill ni se bilder i sånna fall?
    kommer ha fullt upp tors-fre-lör-sön men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!
    Fick frågan idag, är det jobbigt att ha bloggen? svar ABSOLUT inte :)) inte när vi har så många sidvisningar och besökarna börjar stiga mot toppen :) vi kommer fortsätta med tävlingar och inte bara denna :) har redan priset fixat om cilla gillar den idén också :)

    åååh på söndag skajag sola SÅ f*cking härligt älskar värmen + att bli brun snabbt gillas skarpt :)

    funderar på att beställa nytt träns till min lille pojk så passar på att göra en hiss till hööks hästsport som säljer detta underbara träns :D
    vill ha

    har dock inget träns jag vill dissa så vi skippar den delen ;)

    ha det bra så hörs vi ikväll :)
    // Maja

    H/D Stigyglar

    Nu kommer dagens hiss/diss. Gjorde ingen igår då jag inte han.
    Denna gången hissar/dissar jag stigbyglar.

    HISS
    Jag vill hissa dessa undeara stigbyglar. Kwick out. Jag har ett par sånna i hoppningen och komer aldrig svika dom. Dom absolut bästa stigbyglarna. Tyvär är dom vanlig tråkig grå färg. men dom är dom absolut säkraste stigbyglarna.
    Kärlek till dom.


    DISS
    Jag vill dissa detta fula stigbyglar. Dom har både ful form. fula färger och är inte säkerhet.
    Skulle aldrig köpa några sånna.

    TRÖJORNA!

    tröja framsida

    Slängde ihop detta på 10 minuter så ursäkta kvalitén!
    Vill att bloggnamnet ska stå uppe över bröstet och sedan ''blogg.se'' nere på fickan (vi ska ha en hoodtröja isåfall) sen skulle vi vilja ha hjälp med det i mitten, ett förslag är att ha en mulle liknande häst som hänger ur en randig strumpa, om du har något program på datorn som du kan göra det i skulle det vara super! men om du bara kan rita för hand är det helt okej, tröjan ska förmodligen vara svart med vitt tryck,

    Detta är då baksidan...

    tröja bak

    På baksidan skulle vi vilja ha våra namn, sedan längst ner på ryggen ''randigastrumpan.blogg.se'' jatyp så som bilden :) med lite snygga bokstäver :)
    Verkar detta vettigt cilla?

    Har du något förslag på hur du kan göra bilden tveka inte att slänga in en kommentar!

    // Maja Och Cecilia.


    Allt går bra

    Hej! Hej! Hej!
    Nu har jag lite damp. Sitter och är typ överlycklig för inget. Har just nu inget liv som ni märker.
    Bloggen går bra. Hästen går bra. Mitt liv går bra. Allt går bra.
    Ska laga mat nu sen blir det att rida. Ska dressyrträna idag. Gissa vem jag ska rida med? Jo jag ska rida med Maja.
    Undra om vi komemr garva lika mycket denan gången.
    Nu nu nu nu nu ska jag äta men en hiss/diss kommer senare.
    Hejdå! Hejdå! Hejå!
    //Damp barnet (Cecilia)


    Skolan...

    Jahapp, först och främst sorry att jag inte uppdatera igår... hade massor att göra osv, kan säga att det gjorde inte ont igår var mest en irriterande äcklig känsla men nu är det bra :-D
    Red inte min fina ponny igår! han fick vila, ska träna ikväll med bästa bloggkompisen :)) så cilla vi syns ikväll, kan din mamma fota lite? snällaaaa :)

    Skolan har varit okej, fick tillbaka nationella i svenska precis på gränsen till MVG så är riktigt nöjd :)
    Beställt avslutningströja+byxor :)

    cilla tänkte att vi kunde beställa tröja efter några veckor med denna bloggen med vårt bloggnamn på? :D

    nu ska man snart hem, detta är sista lektionen för idag :)
    btw ni är grymma på att kommentera ! :)

    glöm inte frågestunden eller tävlingen :)
    tävlingen:
    http://randigastrumpan.blogg.se/2012/march/tavling.html
    frågestunden:
    http://randigastrumpan.blogg.se/2012/march/fragestund.html

    // Maja 

    DV-träff

    Uppdateringen är lika med usel idag. Jag och Moa har planerat allt för dv träffen vi ska ha den 4 april som jag tycker att ni kan vara med på. Läs mer om det HÄR !!
    Men imon blir det dressyrträning och lite sånt. Ska be mamam filma eller fota lite kanske om hon vill.
    //Cecilia


    Hiss/Diss

    Tänkte göra en hiss/diss.
    Bloggens första desutom. Tänkte hissa och dissa lite märken nu.
    HISS
    Jag vill hissa märkena HV Polo och Kingsland. Dyra märken men riktigt riktigt snygga saker. Älskar deras saker. Dom har också en bra kvalite. Kingsland jackorna är skit snygga och HV Polos schabrak.
    DISS
    Jag vill dissa Golden medial. Som har gjort dessa fula neon schabrak. Ja dom sticker ut och visst är det fint när man sticker ut lite från mängden men dessa schabrak är ju nästan som reflexer. Dom lysser för mycket tycker jag. Jag skulle nog inte lägga ner en krona på något av dom schabraken
    //Cecilia

    Bloglovin

    Någon som följer oss via Bloglovin?
    Jag tycker att ni ska göra det i alla fall!
    Klicka HÄR för att följa oss. Och om ni också har en blogg så kan ni gärna komentera här under vad den heter om ni vill att vi ska följa varann me bloglovin
    //Cecilia

    RUBRIK

    Kommer inte på någon rubrik. Så ra fantasi har jag!
    Är jätte tröt nu faktiskt. Har haft idrott idag och är snuvig och känner mig hängig. Idag så ska Gangster lillen få vila och imon blir det dressyrträning. Det är rätt bra att det är dressyrträning mion för jag tror Gangster kommer ha lite lite träningsvärk från igår. Så mycket som han stissade och sprang.
    Och igår var Carla (ena stoet i stallet. Det är hon osm äger stallets häst) på en riktig tävling. Hennes första riktiga tävling! Hon hoppade en LD tror jag. Eller så var det en LC men tror det var en LD. Jag har jätte bra minne också som ni kanske märker.
    Och det gick jätte bra för Carla. Felfri och en rosett med hem. Det var någon annan som red. Kommer inte ihåg vad hon heter. Men så roligt att det gick bra för henne.
    Nu ska jag äta och senare blir det att göra ett till inlägg då.
    Det fick bli två bilder på Carla
    //Cecilia

    Vill inte ha måndag!

    Aj som fan säger jag bara!
    ska fixa en grej imorgon som kommer göra så satans ont..... fan alltså! men ja det blir bättre efteråt, hoppas jag överlever haha men jag ska nog klara det är man hästtjej tål man ju en hel del eller? ;)

    // skraj Maja x)

    Varför

    Asså ni e bäst! Jag hoppas att ni kommer fortsätta följa bloggen. Statistiken stiger. Vi får massa komentarer hela tiden. Vad mer kan man begära?
    Fortsätt så!
    //Cecilia


    100

    Såå nu har vi 100 besökare. Nu kommer det bli ett videoinlägg. Och inlägget kommer bli längre om ni nu ställer lite frågor! Så gör de nu annars kanske det inte blir av. Vi kommer svara på dom i helgen.
    Klicka HÄR för att komam till frågestunden
    //Cecilia


    Vad vill ni se?

    en liten fråga tänkte slänga in en bildbomb här men vad vill ni se hoppbilder skogs eller bus eller ja välj ni :)

    vill ha massor kommentarer NU!

    // Maja

    VILKEN DAG!

    Hejsan, hmm idag har det inte hänt sådär värst mycket jag har saknat och saknat och saknat dig.... sen hade jag världens mysigaste morgontur med min fina ponny när det var dimmigt och lite fuktigt ute härligt faktiskt att det var lite småkallt :)

    Sen har jag varit lekledare för min kusins barn på hans barnkalas kul men jag var dödstrött efteråt! småbarn kan verkligen få en att bli trött x)

    Sen har äntligen min far laddat batteriet till min moped så vi skulle starta den idag! och givetvis går gasvejern sönder, där står jag arg som ett bi och pappa bara skrattar och ännu bättre söndag så inga affärer öppna! jaja får väl vänta ett tag till med att köra... -.-

    Nu har jag tittat på ponnyakuten :) hiss till det programmet! jag tycker verkligen om Tobbes råd och framförallt att han är så lugn med hästarna oavsett vad dom hittar på! så ett STORT + till dig Tobbe Larsson!
    Passade även på att chatta lite med Tobbe efter programmet om ni vill veta vad jag frågade så släng in en kommentar vettja!

    Nu ska jag snart krypa ner i sängen då jag är riktigt trött! hoppas ni har haft en bra helg!
    // M


    Frågestunden fortsätter här på bloggen!
    klicka HÄR
    Glöm inte tävlingen!!
    klicka HÄR

    Rid övningar

    Förlåt för min usla uppdatering men har haft lite att göra. Nu har jag nyss dushat och ska snart äta.
    Idag red jag Gangster lite. Jag tog fram dressyrsadlen och dressyrtränset för såklart skulle jag bara rida lite dressyr i paddocken idag. Men sen så tog jag fram några travbommar. Sen efter ett tag flyttade jag dom så det blev galoppbommar. När jag styrde Gangster mot bommarna så stutsade han som om han skulle hoppa ett stort hinder typ. Helt galen va han idag. Sen så satte jag upp en av bommarna längst bak till ett lågt lågt litet hinder.
    Jag började fundera på hur jag skulle få honom lugn. Så jag gjorde en massa ridövningar som jag hoppade i trav.
    Här är några av dom jag gjorde.
    Dom röda är ommar på marken och det blåa är det lilla hindret.
    Funderar även på att göra några sånna här. Tycker ni det?
    //Cecilia
    jag gick i höger varv sen stydrde jag in på hindret och hoppade snett för att jag inte red över bommarna.


    Sen gjorde jag lika dant fast bak och fram. Började på hindret och hoppade det lite snett. Sen sstydre jag förbi bommarna

    Jag red på ytterspåret sen red jag som serpentin mellan bommarna sen hhoppade jag hindret

    Jag kom från ytterspåret. Styrde in och hoppade bara hindret


    Så nära

    Nu har jag vaknat. Har hostat så mycket igår att jag inet kan prata idag. Det gör ont när jag sväljer och när jag sträcker på halsen.
    Ni var så nära igår. vi hade 90 besökare. Men nu får ni börja om från början. Om ni då inte ställer löite frågor. Då kan ni få ett videoinlägg. Men just nu har ni inte varit så duktiga på det. Bara en som har frågat men ni är så super på att komentera och besöka bloggen! Varje gång man loggar in så är det alltid en komentar.
    Nu ska jag väll äta och senare lir det att dra till stallet att rida. Kanske kommer det en film när jag leker med Gangster i hagen. Jag får se.
    //Cecilia


    WAAAAAA

    df
    Tack mammi!!! fick dessa av mamma för en vecka sedan! jag älskar bling bling och ja mamma hade lovat mig ett par nya vita ridbyxor till första lokala tävlingen med Felino men sen hade vi väldigt mycket just den veckan så mamma sa njaaa du får inte ridbyxor till denna tävlingen det har både varit balders och vi har hämtat hö och massa mer men vet ni vad? dagen innan tävlingen kom mamma hem från stallbygge med dessa skönheter! så ja tack mammi :))

    Frågestund!

    Nu tänkte vi ha en frågestund!
    Ni får fråga allt mellan himmel och jord. Om det blir många frågor så kommer vi svara i ett videoinlägg.
    Vi kommer säga till när ni inte komemr kunna fråga mera (vet inte datumet eller något sånt just nu)
    Så fråga på nu när ni har chansen!
    //Cecilia & Maja


    ni har väl ändå inte glömt...

    http://randigastrumpan.blogg.se/2012/march/tavling.html

    ni glömmer väl inte tävlingen? :O avslutas om 11 dagar! skynda på!!! avslutas den 27/3

    // Maja

    Halv vägs

    Har inget att skriva om då jag typ inte har haft något liv idag. Har inte ridit eller något. Busat lite i hagen med Gangster och film kommer kanske imon.
    Men tänkte säga att ni är halvvägs. 50 besökare ju nu. Så sprid! Då kommer ni kanske komma upp till 100 idag! :)
    //Cecilia

    100 besökare

    Nu tänkte vi såhär. Att om vi skulle få 100 besökare så kommer vi att göra ett videoinlägg.
    Vi kommer väll göra det så snabbt som möjligt efter att vi har fått 100 unika besökare.
    Så kolla in här och säg till andra att göra det så får ni ett videoinlägg.
    //Cecilia & Maja

    knasponny!

    mmfjdnponnypowni!!djfj
    Släng gärna in en kommentar!


    TÄVLING!

    Nu har just du chansen att vara med och tävla om filmen black beauty!  Gör så här:  Kommentera detta inlägget 2 gånger! vi kommer sedan lotta ut vinnaren bland alla kommentarer!  Skriv ditt namn och din mejladress så vi kan kontakta dig om just du har vunnit! Vi skickar filmen till dig med posten och vi står för frakt!  Vi uppskattar om du reklamerar oss genom att tex skriva på FB eller BDB att jag är med och tävlar på http://randigastrumpan.blogg.se om chansen att vinna en film!    Ha det bra tvälingen avslutas innan slutet på månaden :)

    Nu har just du chansen att vara med och tävla om filmen black beauty!
    Gör så här:
    Kommentera detta inlägget 2 gånger! vi kommer sedan lotta ut vinnaren bland alla kommentarer!
    Skriv ditt namn och din mejladress så vi kan kontakta dig om just du har vunnit! Vi skickar filmen till dig med posten och vi står för frakt!
    Vi uppskattar om du reklamerar oss genom att tex skriva på FB eller BDB att jag är med och tävlar på
    http://randigastrumpan.blogg.se om chansen att vinna en film!

    Ha det bra tvälingen avslutas innan slutet på månaden :)

    // M & C


    Dålig uppdatering!

    Först och främst ursäkta min dåliga uppdatering jag skäms verkligen! Har haft nationella prov och haft allmänt mycket att göra!
    Tänkte berömma er läsare statistiken går ju bara upp och upp! ni är bara bäst!

    Ja idag ska jag in och rida med bästa bloggkompisen! vi tänkte köra lite gymnastikhoppning kanske men bara kanske kommer det upp film eller bilder :)

    Tävlingen kommer komma upp nu!

    // M


    Vad vill ni ha?

    Har ju äveen inget att skriva om så jag undrar. Vad vill ni läsa om? Vill ni ha några speciella bilder? Vill ni ha en frågestund? Vill ni att jag ska skriva om något speciellt?
    Så nu när ni har chansen. Skriv vad NI vill!
    //Cecilia


    Hopptävlingen förra veckan

    Joo föresten så tävlade jag ju i laget förra veckan (hade inte bloggen då)
    Så här komemr en film från förklassen. En LB så han slarvade runt bara lite men vi gick felfritt. Det var en bedömning A så fick en rosett vid utgången
    //Cecilia


    Galen häst

    Idag red jag ju på åkern. Gangster var jätte lugn på åkern men på väg hem så var han rättså pigg.
    Han stutsade och höll på lite så och när han hade lungnat ner ser sig blev han en dressyrhäst.
    Kanske man skulle satsa på dressyr istället... Nej men han gick rättså fint faktiskt.
    Här är några print screen från filmen. No life....
    Han går lite förböjd men det var inte menningen att jag skulle rida dressyr när jag skulle skritta av. Han brukar göra så när han lir extra taggad påväg hem
    //Cecilia

    Bästa träningen ever!

    Jo tänkte skriva om dressyrträningen som vi hade i tisdags.
    Det var den asolut den roligaste träningen någon sin.
    När Pia vår tränare pratade om något så kom jag och tänka på att när min mamma behandlar hästarna så brukar hon ta och trycker till med händerna så hästen gungar med ryggen så jag satt och red lite lät i halten och Gangster gungade till rättså mycket och Maja gjorde lika dant och vi satt och as garvade så vi höll nästan på att trilla av.
    Jag satt och små skrattade resten av lektionen. Bästa lektionen ever!
    //Cecilia


    Åh vad jag älskar Google chrome...

    Åh vad jag älskar Google chrome! Eller inte... Nu skriver jag om inlägget för tredeje gången.
    Råkar liksom komma åt kryss knappen eller något för jag är såååå himla duktig!
    Nu är jag hemma och äter en paj. Senare blir det att dra till stallet och rida lite på åkern och sen åka till bromölla.
    Jag behöver träna lite kondition med Gangster då han inte har någon super kondis (enligt mig)
    Ikväll ska jag prata med Moa hur vi ska göra med DV träffen vi ska ha. Då ska vi bestämma villken tid, datum osv.
    Så det komemr troligtsvis ut imorgon någon gång
    //Cecilia


    Sjuk och skola

    Nu sitter jag och borstar tänderna sen så ska jag till skolan. Känner mig inte så frisk. Har jätte ont i halsen och är allmänt tröt.
    Men jag är inte för sjuk för skolan men får slippa idrotten. För senare när mamma kommer hem så drar vi till Bromölla.
    //Cecilia


    Häst på rymmen

    Joo och så glömde jag att berätta att Gangster har varit på rymmen idag.
    Han hade sprungit igenom tråden för att när stona brunstar går han i egen hage för han blir hingst när dom brunstar.
    Och då brukar han li lite deppig så han har väll antagligen sprungit igenom tråden och sen gått ut på vägen och gått en bit. Gitte skulle kolla till hästarna i hagen och Gangster var inte i sin så hon hoppade in i bilen och körde iväg för att leta efter honom. Några hundra meter där ifrån stod Gangster och betade i ett dike. Som tur var så skadade han inte sig. Men nu blir det att sätta mycket högre ström på tråden!
    //Cecilia

    Träningen

    Är hemma från träningen idag.
    Åhh vad fint Gangster gick! Hoppade klockrent på allt. I slutet hoppade vi en bana på kanske 9 hinder och dom låg runt 1.15 - 1.20 och han stannade abra två gånger på en oxer då det kom snabbt ur sväng och han kom lite fel på det. Men jag är super nöjd!
    Dock så blev det ingen film då mamma inte ville filma och så glömde jag minneskortet hemma.
    Imon blir det skola som vanligt sen blir det att dra in till Bromölla med mamma och prata med han. Mamma sa innan att han bodde i Kristianstad men det var saken som var där, inte han.
    Åhh längtar! Skriver mer om det imon.
    //Cecilia


    Prov CHEK

    Nu är jag hemma och lagar makaroner. Sen blir det att dra till stallet och göra i ordning  Gangster för idag är det hoppträning.
    Bilder och film kommer kanske kanske om youttube vill bli min vän. Och om jag får någon att filma eller fota mig idag.
    Det kommer komma ett inlägg senare om dressyrträningen som var i tisdags. Den absolut roligaste dressyrträningen någonsin! Tror aldrig att jag och Maja har garvat så mycket på en dressyrträning.
    Sen är det en liten dålig sak med. Moa som skulle komma och fota mig på lördag kanske inte kommer då deras bil är sönder men vi får se hur det blir
    //Cecilia

    Träningen

    dfkljfl Kan inte annat än att älska dagen och vädret!
    Hopptränade ikväll.... jag kan inte annat än att säga att min ponny gör ett super jobb! min tränare (björn jacobsson) sa att jag gör ett bra jobb och var nöjd med träningen! värmer riktigt mycket!

    Nu städar jag rummet och bara längtar efter att få krypa ner i min nybäddade säng, taggar studiedag imorgon!!

    eftersom cilla inte fotade idag så fick det bli denna bilden som jag tog på rasten idag i det härliga vädret :)

    Godnatt :) // M

    Dressyr bildbomb

    Förra veckan så fotade Linda när jag rid dressyr i paddocken.
    Några styckna kom på DV men tänkte lägga upp ltie fler så här kommer det en bild bomb!
    Och jag vet. Glömde västen hemma
    //Cecilia






    Han bockade lite och så fick Linda en bild där det ser ut som han stegrar










    Vad ska jag göra?

    Hinner inte göra något speceillt inlägg då jag pluggar som en galning inför provet som vi har tills imon. Men på lördag kommer Moa och ska fota mig och Gangster lite. Antingen blir det när jag hoppar lite lågt i paddocken eller när jag rider i skogen. Vad tycker ni?
    //Cecilia'


    AJAJAJAJ!!!!

    Halloj,
    Ja har varit en fullspeckad dag nej men skola, äta, träna och nu plugga ''plugga'' innebär sitta här och låtsas läsa inför provet imorgon (A)
    Hm träningen gick super bra dock älskar nog vår tränare att plåga oss då jag kommer ha sjuk träningsvärk i rumpa och lår imorgon HAHAHAHA.

    Hmm har inte mycket mer att säga än att jag och Cilla håller på att planera tävlingen här på bloggen så håll utkik vettja ;-)

    // M

    Engelska prov

    Oh nej dog nyss! Vi har engelska prov på torsdag och jag har inte tränat. Och jag som hade tänkt att jag och mamma skulle in till kristiansdag och pratar me han. Den saken som är hemligt som vi inte vet om det blir av eller inte. Annars får jag vänta tills på fredag.
    har desutom jätte mycket vi ska kunna med. Bäst att sätta igång nu och plugga!
    //Cecilia

    Dressyr och sommar

    Nu sitter jag på tarrassen igen i detta sommar väder. Åhh va gött det är! Slippa all vinter och snö.
    Idag blir det dressyrträning för Pia, ska som ni kanske ser i förra inlägget träna me min kära blogg kompis Maja.
    Oturligt nog så ska vi rida inne i ridhuset idag. Pia vill hela tiden vara inne. Förra året så svettades hästarna dirket när dom kom in för det var så varmt och pia stod med en jacka och sa att hon frös lite....
    Så vi kommer inte rida ute. Men vi får väll börja tjata nu att rida ute för jag vill gärna inte kokas levande i ridhuset.
    Har nyss varit ute och dampat lite så fotade jag lite.
    //Cecilia
    Min katt Tiger

    !

    hade sovmorgon idag och givetvis glömmer mamma det och väcker mig en timme för tidigt... men men jag steg upp och fixade stallet släppte ut hästarna och ja mockade osv.. sen hade jag massa tid över så vafan fixade håret och sen dimpa ner i soffan en stund med världens bästa mys katt :-*
    Ikväll blir det träning för Pia Sohl med världens finaste ponny och där träffar man även sin bloggkompis Cilla!
    Hmmm nu har man skola så ja...

    // Maja

    VILA!

    Jahapp nu tänkte jag berätta varför min fin fina ponny skrutt får vila idag!
    Jo vi var och tävlade igår och startade 3 gånger ( var förklass lagklass och omhoppningen ) och han var riktigt fin så jag tyckte att han kunde vila idag!
    Annars har jag inte gjort mycket idag skolan, suck! sen hem fixa stallet ge hästarna eftermiddagshö och ja sen fixa mat till lilla mig med!

    Jag och Cilla tänkte ha en tävling här snart så håll utkik vi kommer dela ut pris till vinnaren givetvis!

    Vi hörs ha det bra // Maja

    7BÄST

    Nu sitter jag på terrassen och fixar med lite saker. Ska nog snart gå och dusha... Idag hade vi basketboll match i skolan. Vi 7:or mötte dom andra sjuorna, A och C. Dom första två delmatcherna (eller vad man nu säger) vann vi överlägset! Sen vann vi med 4 mål i finalen. 7B är bäst!
    Och innan vi spelade målade vi 4 sånna sträck i ansiktet och färgade halva vårat hår rosa. Ska nog spara det till dressyrträningen imon nog... Eller inte.
    Jag hade även lite damp ute i trädgården (som vanligt) och film kommer på det lite senare när youtube vill lbi min vän
    //Cecilia


    Hejsan!

    Hejsan ja jag och Cecilia har ju startat en blogg nu då!

    Ja jag heter då Maja Elofsson ska fylla 16 år om några månader, har två egna hästar! En liten ponny på fyra år ( a-ponny ) som jag ridit in och ska nu köra in honom när det blir lite varmare han är en busig liten herre med mycket egen vilja! han är väldigt mammakär ( mamma = jag ) och ja han tror ofta att han äger världen men det är det som gör att jag älskar honom haha :) , sen har jag ju då min d-ponny,köpte honom för drygt ett halvår sedan jag behövde en nystart och hittade min drömpoony.. vi har börjat om från början och hoppar endast LD LC just nu för att inget ska gå fel! Vi har som sagt börjat från noll och jobbar oss sakta men säkert uppåt, mål för i år är DM börjes ponny cup mountain horse ja mål som jag hoppas uppnå!
    Vi var idag iväg och tävlade laget div.3! vi slutade som 4:e placerade av 14 lag :)) i förklassen var vi nolla så en lyckad tävlingsdag!

    Ja, i övrigt kämpar jag på med min skola :) måste hålla betygen uppe nu med tanke på att gymnasiet börjar till hösten :)

    Besök även min andra blogg: http://foronceandforever.blogg.se

    Vi hörs :)

    Damp home @ me

    Nu har Maja nyss åkt hem. Hon fick för sig att hon skulle komma hem till mig ikväll. Så fick hon göra det då.
    Vi dampade lite (som vanligt). Spelade wii och ett annat spel som jag inte har någon anning om vad det heter.
    Är tröt nu och ska gå och titta på TV sen snart sova. Gick upp klockan 5 idag för jag skulle tävla. Resultat och film kommer imon.

    Ny blogg

    Hej hej!
    Nu har jag och Maja startat en blogg. Bloggen kommer handla om vårat liv både med och utan hästar.
    Jag heter då Cecilia och ska snart fylla 14 år. Jag har en d ponny som heter Look alike men kalas för Gangster. Han är en maxad d ponny. Hans papap är ett fullblod och mamman är welsh/irländare.
    Med honom tävlar jag hoppning. Just nu tävlar jag LA och ska snart starta msv. Med honom satsar jag på SM innan jag säljer honom. Här på bloggen kommer ni då kunna följa mig och Gangster på väg upp mot toppen.
    //Cecilia


    RSS 2.0